Dubai

POZOVITE NAS NA TELEFONE: 027/323-118, 063/81-87-566, 066/323-188

Dubai Istaknut

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dubai je jedna od modernih turističkih destinacija, koja je svoju slavu stekla u poslednjih desetak godina. Dubai je glavni grad istoimenog emirata u Ujedinjenim Arapskim Emratima.
Kao turistička destinacija Dubai je svoju popularnost stekao prvenstveno izgradnjom objekata jedinstvenih u svetu – najviša građevina sveta Burdž Kalifa, veštačka poluostrva – Palme, veštačka ostrva – Svet, najluksuzniji hotel na svetu – Burdž Al Arab, brojni šoping molovi i sl. Osim moderne arhitekture, Dubai svojim posetiocima nudi mnoštvo događaja, festivala i drugih dešavanja tokom godine.

Dubai predstavlja jednu od najpopularnijih svetskih šoping destinacija, a takođe turiste privlači svojim kosmopolitskim duhom i spojem arhaičnog i modernog.
Dubai je danas ekonomski, politički i turistički centar ovog dela Azije, ali i jedan od najpopularnijih turističkih centara u svetu. Kao takav privukao je ljude sa svih meridijana da se presele i zaposle u njemu, te kada ga posetite nećete imati utisak da ste u arapskoj zemlji, već u nekoj od modernih svetskih metropola.

Pročitano 265 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KURSNA LISTA

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova

Postavite nam pitanjeKako do nas