POZOVITE NAS NA TELEFONE: 027/323-118, 063/81-87-566, 066/323-188

TREBINJE Istaknut

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Trebinje

TJENTIŠTE – MANASTIR TVRDOŠ – TREBINJE – VIŠEGRAD

*Mogućnost odlaska do Dubronika

4 dana autobusom

2 noćenja sa doručkom u hotelu 4*

Trebinje… oaza u kamenu i Dar Trebišnjice. Grad platana, glumaca i sportista, pisaca i pesnika. Ovde vreme teče polako i stabilno, kao moćna Trebišnjica: po površini se ogledamo, a zapravo je moćna i nesavladiva.

Grad Sunca i Ljubavi, tako blizu moru, okružen moćnim planinskim masivima, oaza umetnika i galerija, grad vina – Trebinje morate voleti!

 
1. dan 26.10.2022.

Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta u 23h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauze i graničnih formalnosti.

2. dan 27.10.2022.

... nastavak vožnje do Trebinja preko Foče sa pauzom na Tjentištu. Šetnja Dolinom heroja i priča o čuvenim herojima sa Sutjeske. Nastavak putovanja prema Trebinju. Dolazak u manastir Tvrdoš. Obilazak manastira Tvrdoša (IV-VI vek) i vinarije uz priče iz istorije naših lokalnih vodiča, povratak nazad u Trebinje i pešačko razgledanje centralnog gradskog jezgra: prelazak preko reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, šetnja uskim ulicama starog grada, pored Sat kule, gradskih zidina sa trgovima, Osman pašine džamije iz VIII veka, kroz gradska vrata (tunel) se stiže do “Trga Pesnika” gde su stari platani, drveće staro preko 150 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu su pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Tu je i Anđelkina kapija poznata iz serije „Ranjeni orao“, katolička crkva s kraja XIX veka. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 28.10.2022.

Doručak. Slobodan dan u Trebinju ili fakultativni odlazak u Dubrovnik: razgledanje grada u pratnji vodiča: Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo... Nakon obilaska grada, slobodno vreme za individualnu šetnju i razgledanja. U poslepodnevnim satima, povratak u Trebinje. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan 29.10.2022.

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Višegradu. Vožnja preko Tjentišta i Foče ka Višegradu. Zajednička šetnja centralnim gradskim jezgrom uz priče o ljudima i putevima, o mestima i događajima. O jednom Mostu, jednom Piscu, jednom Diplomati… Zajednički odlazak do Andrićgrada i šetnja. Nakon zajedničke šetnje, slobodno vreme za odmor, uživanje, ručak, vožnju brodom po Drini… Nakon pauze, polazak nazad za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauze i graničnih formalnosti…

5. dan 30.10.2022.

... dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 109€

FIRST MINUTE: 99€

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji;

 • Smeštaj u lux hotelu „SL Industry“ **** u Trebinju na bazi 2 noćenja sa doručkom;

 • Razgledanja po programu;

 • Usluge vodiča tokom putovanja;

 • Usluge lokalnih vodiča na navedenim lokalitetima.

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Putno zdravstveno osiguranje (prema cenovniku SAVA osiguranja);

 • Fakultativni izlet do Dubrovnika: 15eur po osobi; uslov za realizaciju ovog izleta je minimum 25 punoplativih putnika;

 • Individualne troškove. 

Način plaćanja:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate čekovima građana, do 20.12.2022. godine

 • 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;

 • Platnim karticama na rate (Dina, Master, Maestro, American Expres);

 • Ovaj aranžman plativ je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu evra NBS na dan uplate.

 

 

Ovaj program rađen je na bazi minimum 40 plativih putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja t.a. Nitravel Niš

Organizator putovanja NITRAVEL d.o.o. Niš; Licenca 101/2021, kat A; MB 17468898

Obrenovićeva 46, TPC Kalča, lok.D73, Niš

Red Br u Registru programa: 46/22

Tel.018/511-002, 060/7511-002 , 060/7511-005

GARANCIJA PUTOVANJA

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000,00 eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 30.000,00 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište.

Broj bankarske garancije 700761-021595/MV od 27.09.2021. ProCredit Banka a.d. Beograd; Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja i davanja saglasnosti za izdavanje bankarske garancije broj 0086/2020 od 10.09.2021. zaključenog sa Primaocem garancije Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14.

Primalac bankarske garancije može pozvati banku na plaćanje u periodu koji ne može biti duži od šest meseci, računajući od datuma kada je bankarska garancija prestala da važi. Korisnik bankarske garancije, putnik aktivira bankarsku garanciju  bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka propisanog slučaja preko Primaoca bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.) 

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON

027/323-118  ili 066/323-118

Pročitano 27 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KURSNA LISTA

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 21 gostiju i nema prijavljenih članova

Postavite nam pitanjeKako do nas