POZOVITE NAS NA TELEFONE: 027/323-118, 063/81-87-566, 066/323-188

Temišvar Istaknut

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Temišvar

1 noćenje / 2 dana / autobusom

06/07.03-09.03.2020

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 06/07.03 NIŠ – TEMIŠVAR 

Polazak iz Niša oko 2h sa parkinga kod Hipermarketa Tempo. Vožnja do granice i zadržavanje na graničnom prelazu radi obavljanja carinskih formalnosti. Dolazak u Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata. Razgledanje grada: Trg pobede, na kojem su zdanje Opere i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije (1946. godine), kip vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima iz 1926. godine), te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode, na kojem se nalaze stara gradska većnica (sagrađena 1734. godine, u baroknom stilu), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva, na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva (građena između 1736. i 1774. godine), Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta Srpskoj Sabornoj crkvi u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

2. dan 08.03 TEMIŠVAR – ARAD (fakultativno) – NIŠ

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme u Temišvaru ili fakultativni izlet u Arad, grad u oblasti Krišana. Razgledanje Arada: zdanja podignuta po projektu Emila Tabakovića (Minoritska crkva, Palata Aradsko – čanadske železničke direkcije, Najmanova palata, Trgovačka škola, Industrijsko – narodna banka, Feldesova palata, porodična kuća Tabakovićevih…); ostala arhitektonski vredna zdanja Arada: Okružna većnica, Palata kulture, Državni teatar… Poseta Srpskoj pravoslavnoj crkvi u kojoj je sahranjen Sava Tekelija. Povratak u Temišvar. Polazaka za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u Niš na mesto polaska u ranim jutarnjim satima 09.03.– zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

TERMIN PUTOVANJA

HOTEL

CENA ARANŽMANA

06/07.03-09.03.2020

8 mart

hotel 3*

55

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

•prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji,
•smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje),

•razgledanje Temišvara u pratnji vodiča,

•usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,

•troškove ogranizacije putovanja,
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

•putno zdravstveno osiguranje,
•individualne troškove – nepomenute usluge,

•fakultativne izlete.

 
NAČIN PLAĆANJA
• Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Dinamika plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama do 7 dana do polaska ili čekovima građana ili putem administrativne zabrane na tri rate, bez uvećanja.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 30 pax za realizaciju): ARAD 15€

NAPOMENA Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Napomena: za putovanje u EU je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.

VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju .

Organizator zadržava pravo da putem AKCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 60. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza preuzima pravo na spajanje grupe sa drugom agencijom i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora  putovanja,  turističke agencije MM TOURS PUTOVANJA DOO,  licenca OTP 2/2019

INFORMACIJE I REZERVACIJE 027/323-118 ili 066/323-118

Pročitano 258 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KURSNA LISTA

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova

Postavite nam pitanjeKako do nas