POZOVITE NAS NA TELEFONE: 027/323-118, 063/81-87-566, 066/323-188

LJUBLJANA Istaknut

Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

LJUBLJANA

8. MART  06.03.-10.03.2020

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan- petak 06.03. : Niš-Ljubljana- polazakizNiša sa parkinga kod Tempa u večernjim satima. NoćnavožnjaprekoHrvatskeiSlovenije, sausputnimpauzama.

2.Dan- subota 07.03. :Ljubljana - Dolazak u Ljubljanu.Obilazakistorijskogcentragrada: Prešernovtrg, spomenik France Prešerna, Franjevačkacrkva, Tromostovlje, remek-deloslovenačkogarhitektePlečnika, katedralaSv. Nikole, Rotovž – Gradskakuća, Zmajev most simbolLjubljane... Ljubljanski grad – srednjovekovnizamaknabrduiznadgrada. Slobodnozaindividualneaktivnosti.Smeštaj u hotel.Noćenje.

3.Dan- nedelja 08.03. :Ljubljana – Postojnskajama – Trst - Doručak. Fakultativniizlet:odlazak do Postojnskejame-jedneodnajvećihinajpoznatijihpećina u Evropi. Pećinakrijejedinstvenpodzemnisvetendemakaošto je čuvena  “čovečijaribica”. Obilazakpećinejedinstvenimturističkimvozićemuzmogućnostfotografisanjareliktnogpećinskognakita, kojiće vas impresinoratisvojomneponovljivošću. NakonobilaskaPostojinskejamepolazakzaTrst. Odmahpodolasku u Trstkrećemo u panoramskorazgledanjecentragrada: palataGopčević, Kanal Grande sa Ponte Rosom, srpskapravoslavnacrkvaSvetogSpiridona, trgUjedinjenja, palataPrefekture…NakonobilaskaTrstapovrataku Ljubljanu.Slobodnovreme.Noćenje.

4.Dan- ponedeljak 09.03. ;Ljubljana – Klagenfurt - Bled- DoručakFakultativniizlet: odlazak do Klagenfurta u austrijskojpokrajiniKoruška. Po dolasku, sledikraćerazgledanjegrada: Teatar, KoruškiParlament – Landeshaus, StaritrgsaGradskomkućom, Novi trgsafontanomzmaja,…Slobodnovremezaindividualneaktivnostiimogućnostšopinga u tržnomcentru „City Arkaden“.NakonobilaskaKlagenfurtapolazakkaBledu.. Po dolaskusledišetnja do BledskogjezerauzpanoramskiosvrtnaBledskoostrvoiBledskizamak. Slobodnovremezauživanje u prelepomBleduizadegustiranječuvenih „kremnihrezina“ (krempite). Mogućnostorganizovanja (fakultativno) mini krstarenjasapletnama (tradicionalniBledskičamci) poBledskomjezerusaposetomMarijanskomsvetilištunaBledskomostrvuuzčudesnopripovedanjelegendi…PovratakzaSrbijuprekoLjubljane.

         5.Dan- utorak 10.03. : Dolazak u Niš u jutarnjimsatima.

cena

poosobi

BEOGRAD

JAGODINA

BATOČINA

NIŠ

POJATE

LESKOVAC

PROKUPLJE

1/2,1/3

1/4

99€

105€

109€

115€

Aranžman obuhvata:
- prevoz udobnim turističkim autobusom,
- smeštaj u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom,
- usluga turističkog vodiča,
- panoramsko razgledanje grada,
- organizacioni troškovi.
Aranžman ne obuhvata:
-Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
-Individualne troškove putnika,
-Boravišnu taksu, plaća se u hotelu.
Fakultativne izlete:
*izlet Bled i Klagenfurt – 20€ po osobi,
*izlet Postojinska jama i Trst – 20€ po osobi,
-kod vodiča se doplaćuje ulaznica za Postojnsku jamu 25€

Način plaćanja:
30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 7 dana pre početka putovanja,
- 30% prilikom rezervacije, ostatak na rate, administrativnom zabranom ili čekovima na 3 rate,
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate.
- deca od 2-10god imaju popust od 50% u pratnji dve punoplative osobe (imaju sedište u autobusu, koriste zajednički ležaj).
- umanjenje za sopstveni prevoz je 20€ na cenu iz Niša po osobi.
*Minimalan broj za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika.

* Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje 20€ po osobi.

 

NAPOMENA: za putovanje u Sloveniju je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše. U slučaju da se popuni rezervisani kapacitet soba u hotelu , agencija zadržava pravo da obezbedi dodatne kapacitete u hotelu iste kategorizacije u istom delu grada.
VAŽNO: Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU  (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU. Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 50 osoba. Agencija zadržava pravo spajanja grupa sa drugim organizatorima putovanja. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora MM TOURS PUTOVANJA DOO, LICENCA OTP 2/2019

INFORMACIJE I REZERVACIJE NA TELEFON 027/323-118 ili 066/323-118

Pročitano 345 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

KURSNA LISTA

Trenutno na sajtu

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova

Postavite nam pitanjeKako do nas